About קידום אתרים בגוגל



הסיבה השנייה, והיא הסיבה העיקרית, היא מי שמעביר את הקורס - עשהאל. רואים שאכפת לעשהאל מכל תלמיד ותלמיד שרוכש את הקורס. ממש מרגישים בכל שיעור כמה חשוב לו שכולם יבינו הכל, ואפילו אפשר לומר - ואני לא אגזים - שעשהאל רואה בקורס מעין שליחות של הכשרת הדור הבא של המקדמים בארץ.בקיצור - תירשמו לקורס. אתם לא תצטערו.קראו עוד

כתבתי ממש לאחרונה מדריך מאד מפורט בנושא הזה עם כמה וכמה כלים למחקר מילים – שווה לכם לעיין בו.

אז איך מקדמים אתר בגוגל לבד? זה אמנם לא פשוט ודורש הכרות עם כמה וכמה תחומים – וגם ואולי בעיקר משמעת עצמית, סבלנות ומוטיבציה.

כאשר מדברים על איך לקדם אתר בגוגל בחינם בלי מקדמים – צריך לדעת שיש גם את עניין הקישורים, שאותם די קשה ומעייף להשיג בלי מקדמי אתרים.

מדריכים נוספים באתר שיעזרו לך ללמוד איך מקדמים אתרי אינטרנט בגוגל ואיך להיכנס לתחום קידום אתרים: 

במהלך העבודה השוטפת, תאמצו בוודאי כלים שונים שיסייעו לכם בביצוע מטלות שונות: מחקר מתחרים וביטויי מפתח, מיפוי קישורים, ביצוע אופטימיזציה לדפי האתר, ניהול משימות, בדיקת מיקומים, ניהול הפרופיל של העסק ברשתות חברתיות, ביצוע אוטומציות, עבודה שוטפת והתנהלות יומיומית וכלים שונים להפקת חשבוניות, הזמנות והצעות מחיר.

קרה לכם פעם שחיפשתם משהו בגוגל, לחצתם על אחת התוצאות שגוגל הציג אך לאתר לקח זמן רב מידיי להיטען ולכן התייאשתם ולחצתם על תוצאה אחרת במקום? כנראה שכן.

המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.

אם חשבתם על קידום אורגני עצמאי ואתם מחפשים איך מקדמים אתר בגוגל לבד, או איך עושים קידום בגוגל – הגעתם למקום הנכון. הישארו עימי

בניגוד לתהליך קידום ממומן, website הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

איך לקדם אתרי אינטרנט? ויותר ספציפית – איך לקדם אתר לבד בגוגל? איך מקדמים אתר בתוצאות גוגל בכלל?

סרטון הסבר מלא, איך לעשות מחקר מילות מפתח מושלם בכמה דקות:

אחד מרכיבי הקישור שיש לו משמעות רבה בקידום ביטויי מפתח ספיציפיים במנועי החיפוש הוא טקסט העוגן, או בשפה המקצועית האנקור של הקישור. על מנת לשוות לפרופיל הקישורים מראה טבעי, נהוג לבזר את טקסט העוגן ולדאוג שיהיה מגוון ככל האפשר, תוך התמקדות מסויימת בביטויי המפתח שנרצה לקדם.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *